Sensuell massage i stockholm sexigakläder

sensuell massage i stockholm sexigakläder

göra valen om njutningen ska vara indirekt, direkt eller en blandning är underbart. Jag heter Sofia Kreissl och jag bor i Stockholm. Sensuell massage, kroppsterapi, kroppsterapi. Jag håller kurser i och använder mig i sessioner. Har du med dig obearbetade trauman och inte kognitivt bearbetat de är det bäst att börja med samtal då beröring är väldigt starkt.

Videos

Sleeping naked pervy sister with big-ass fucking hard! Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) kan vi om du vill utforska och utbyta beröring där det blir tydligt vem det är för och vem som gö r då vi delar upp dem. Välkommen att upptäcka dig själv, njutning och livsenenergi hos mig genom en kombination av massage och coachning. Genom att sakta sensuell massage i stockholm sexigakläder ned upptäcker du hur mycket som sker i kroppen i stillhet och när du känner dig trygg. . Med Samtyckeshjulet som utgångspunkt arbetar jag professionellt med coachning, beröring massage i mitt arbete som Somatisk Sexolog. Nästa kurstillfälle är helgen den 11-12 maj. "Njut av närvaro, njut av din kropp, njut av livet!" Med värme /Sofia. Sensuell massage & beröring i Stockholm som väcker livslust och glädje. Massagen liknar tantramassage med fokus på dig och din kropp. Hem Kurser Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) Kursbeskrivning Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) Beskrivning Gratis Intro Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent). Sensuell massage, bossy massage eller friskvårdsmassage Upplev känslan av att få en massage som är anpassad till dig. Sensuell massage liknar tantramassage och du välkomnas att utforska njutning.

Sensuell massage i stockholm sexigakläder - Sensuell

Sex har ofta att göra med yttre synintryck, det vill säga indirekt väg till njutning. Jag håller som vanligt Cuddle Party varannan onsdag på Hälsans Hus, Södermalm i Stockholm, nästa tillfälle är 13 mars.

0 kommentarer till “Sensuell massage i stockholm sexigakläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *